Abonnementen

Groentepakket

Wij zorgen elke week voor een lekker, vers en gevarieerd groentepakket, met zoveel mogelijk eigen groente, en groente van biologische collega's uit de omgeving, afhankelijk van het seizoen. We leveren op tientallen afhaalpunten in Noord-, Oost en Zuid-Drenthe.

Kennismakingsaanbod: 5 halen, 4 betalen

Ter kennismaking kunt u 5 weken lang een 1-persoons-, 1-persoonscombi, 2-persoons-, 3-persoons-, 4-persoons- of combipakket ontvangen voor de prijs van 4 weken*).

Deze aanbieding geldt dus niet voor het fruitpakket, de bestelpakketten en het aardappelabonnement.

AANMELDEN

*) Prijzen van de abonnementen en voorwaarden rond het kennismakingsaanbod kunnen afwijken bij wederverkopers in Borger (De Ieme), Eelde-Paterswolde (Koos Sikkens) en Annen (Landwinkel de Grazerij). Vraag bij hen naar hun prijzen en voorwaarden.

Eenpersoonspakket

1-persoonspakket

4 soorten groente in een klein donkergroen kratje
€ 6,30

Tweepersoonspakket

2-persoonspakket

5 soorten groente, in de helft van een lichtgroene krat.
NB: 1 krat bevat dus 2 pakketten.
€ 11,00

Driepersoonspakket

3-persoonspakket

5 soorten groente, in een lichtgroene krat met deksel
€ 15,00

Vierpersoonspakket

4-persoonspakket

5 soorten groente, in een lichtgroene krat met deksel
€ 18,00

Combipakket

Combipakket

3 soorten groente en 2 soorten fruit, in de helft van een blauwe krat, met deksel.
NB: 1 krat bevat dus 2 pakketten.
€ 12,00

Eenpersoons Combipakket

1-persoons-combipakket

3 soorten groente en 2 soorten fruit, in een klein blauw kratje
€ 7,80

BioNoord Fruittas

fruitpakket

minimaal 4 soorten fruit
€ 9,00

Aardappelabonnement

aardappelabonnement

3 kg aardappelen per 2 weken: de even weeknummers
in een papieren zak met naam en/of abonneenummer.
€ 4,95

Bestelpakket

bestelling in tas

Bestellingen die wij via onze webwinkel leveren.
In een krat of duurzame tas met naam en/of abonneenummer.
meer info…

Meer informatie over de afhaalpunten en het afhaaltijdstip bij u in de buurt. >>

Meer informatie over het gebied waarin wij leveren. >>

Zo werkt het

Abonneenummer
Uw postcode & huisnummer is uw abonneenummer, bijv. 7812 PC 127.
Vermeld a.u.b. dit nummer altijd bij uw vragen, e-mails, enz.
Betaling
  • Voor een abonnement betaalt u vooraf of halverwege per 4 weken of kwartaal, door overmaking op onze bankrekening. Hierover krijgt u bericht als u zich aangemeld heeft. U ontvangt geen rekening.
  • Voor een Bestelpakket ontvangt u de rekening bij uw bestelling. U betaalt deze achteraf.
U kunt de bedragen ook door ons laten incasseren. Per incasso geldt een minimumbedrag van € 50,- òf, als u dat bedrag niet haalt, een minimumperiode van een kwartaal. Op verzoek sturen we u een machtigingsformulier.
Ophalen
U kunt uw pakket iedere woensdag of donderdag ophalen bij uw afhaalpunt. Het pakket dient binnen 24 uur na het neerzetten afgehaald te worden. Lukt het u een keertje niet om uw pakket op tijd op te halen, neem dan even contact op met ons of met het betreffende afhaalpunt.
Let op bij het afhalen dat u het goede pakket meeneemt. Bij twijfel dient u contact met ons op te nemen. Wanneer u verwijtbaar een ander pakket meeneemt en wij hierdoor bij een andere abonnee moeten nabezorgen, brengen wij u € 5,00 onkosten in rekening. Dit geldt ook wanneer u het pakket door iemand anders laat ophalen en dit niet correct gebeurt.
Tas
Voor het 2-persoons-, 4-persoons- en combipakket dient u zelf een tas mee te nemen naar het afhaalpunt: u laat de krat op het afhaalpunt staan.
Afwezigheid, vakantie
Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door. Dit per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig!
Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als geldige afmelding.
Beëindigen
Als u het abonnement wilt beëindigen dient u dat minimaal een week van tevoren aan ons te melden. Dit per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig!
Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als geldige afmelding.
Vragen en opmerkingen
Vragen of opmerkingen over uw abonnement horen wij graag! Geef uw opmerkingen a.u.b. niet via de afhaalpunten door, maar direct aan ons.
Statiegeld
Wij berekenen geen statiegeld voor kratten of flessen. Wij verwachten de kratten en de lege flessen natuurlijk wel retour, graag schoon!
Kerst en Oud&Nieuw
In de laatste week van het jaar, tussen kerst en oud&nieuw, is 't Leeuweriksveld gesloten en leveren wij geen pakketten. In de week daarvóór leveren wij een dubbelgevuld pakket. U betaalt gewoon voor beide weken.

Abonnementen met een Extra

Uitgebreid abonnement

Als u bij uw groentepakket elke week een vaste bestelling van 1 tot maximaal 3 produkten wilt, kan dat met een Uitgebreid abonnement.
Hierbij betaalt u wekelijks dezelfde gemiddelde prijs van de produkten. U ontvangt geen rekening, maar u telt zelf de prijs bij uw abonnement op.

Aangepast groente-abonnement

Als u een bepaalde soort groente niet in uw abonnement wilt, kunnen wij deze vervangen door iets anders en krijgt u een Aangepast groente-abonnement.
Dit kost € 1,- per week bovenop het abonnementsbedrag.
Het pakket wordt dan als een bestelpakket, met postcode en huisnummer, geleverd.

©'t Leeuweriksveld Zandzoom 72 7814 VJ Emmen 0591-381445 info@leeuweriksveld.nl

Contact webmaster: martin.rhebergen@freedom.nl

HOME   Nieuws   Zelfoogsten   Abonnementen   Aanmelden   Afhaalpunten   Levergebied   Pakketbrieven   Recepten   Webwinkel en Bestellen   Contact   Openingstijden   Routebeschrijving   Links   Over ons   Geschiedenis   Oogsten koken en eten   Blauwe bessengaard   Foto's   …en leeuweriken   Site Map