Nieuws

Seminar met Heidjer Reetz en Wouter Kamphuis

21-09-2022

Het begint al een traditie te worden, de seminars op 't Leeuweriksveld. Aan de hand van een brandactueel thema gaan we samen aan de slag met het oefenen in denken met je hart. Het volgende seminar is in het weekend van 28 t/m 30 oktober.

Preparatendag

21-09-2022

Op zondag 9 oktober a.s. vanaf 14u maken we de preparaten voor komend jaar. U bent welkom om mee te doen, aanmelden via info@leeuweriksveld.nl

De appelsapdag 2022 gaat niet door

14-09-2022

De mensen van de appelpers vroegen ons of wij het goed vonden om dit jaar geen appels op ons erf te persen. Aangezien er ook nog niet zoveel aanmeldingen waren en wij nog niet zoveel bezig waren met promotie, hebben we besloten om dit jaar geen appelsapdag te doen.
Als je voor jezelf appels wilt laten persen kun je zelf contact opnemen:
In Steggerda: frieslandzuid@gmail.com
of Zuidwolde: fruitpersdag@gmail.com

Hout

09-06-2021

Heeft u nog oud hout dat u kwijt wilt en dat geschikt is voor de kachel? Ernstjan en Jonathan halen het graag bij u op. Laat het ons weten via info@leeuweriksveld.nl.

Afwezigheid, vakanties en stopzetten tijdig doorgeven

02-06-2021

*TIP* - Laat tijdens uw vakantie of afwezigheid een ander genieten van uw pakket. Geef wel even aan de betrokkene duidelijk door, welk pakket ze moeten afhalen.

Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door, per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig! Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als afmelding.

Periodieke overboeking: bij voorkeur per 4 weken

24-02-2021

Voor onze administratrice werkt het in de praktijk een stuk handiger als u uw periodieke overboeking waarmee u uw abonnement betaalt, per 4 weken doet en niet per maand. Wilt u hier nog eens naar kijken en het eventueel aanpassen?
Bij voorbaat dank!

Geen nieuwe thuisbezorgingen

22-10-2020

Op dit moment is onze webwinkel overbelast en kunnen wij geen nieuwe thuisbezorgingen aannemen. U kunt wél bij ons een groente-, fruit- of aardappelabonnement nemen, wat u op één van onze afhaalpunten op kunt halen.
Ook kunt u op vier dagen in de week in onze boerderijwinkel boodschappen doen: maandagmiddag, donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag. We hebben verder de mogelijkheid om een bestelling op één van onze afhaalpunten te bezorgen, maar ook daar zitten we aardig vol. Neem eerst contact met ons op, als u deze optie overweegt.

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

Flyers

28 juni 2017

Wij hebben nog altijd mooie flyers.
Weet u mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten? Wij sturen u graag enkele flyers toe, om uit te delen.

flyers