Nieuws

Veranderingen in de webwinkel

08-07-2020

Het goede nieuws: onze webwinkel draait erg goed. Maar… alles moet toch op de woensdag ingepakt worden. Zo zijn we bezig om het een en ander wat efficiënter in te richten. Tot nu toe hebben we alle groente en fruit precies afgewogen en dit aan u berekend. Binnenkort gaan we het als volgt doen:

Het tweede goede nieuws is, dat we een nieuwe vrachtwagen hebben, die ook over een goede koeling beschikt.

Kiezelpreparaat

15-04-2020

Ook het kiezelpreparaatseizoen begint weer: Vanaf zaterdag 25 april elke laatste zaterdag in de maand gedurende het groeiseizoen. Vanaf 7 uur 's ochtends het kiezelpreparaat roeren en uitbrengen op de rijpende gewassen. Aanmelding gewenst.

Een derde ondernemer

29-01-2020

In de landbouw is de winter meestal toch een rustigere tijd. De dagen zijn kort, er is minder te oogsten. Op 't Leeuweriksveld is dat de laatste jaren steeds minder te merken, vooral de laatste twee winters gaat het werk eigenlijk onverminderd door.
Ik realiseerde me pas onlangs, waar dat van komt. Het is namelijk een hele mooie reden: onze producten zijn gewild! En dat heeft ertoe geleid, dat de winkelomzet erg gestegen is, dat de collega's graag bij ons bestellen, dat de samenwerking met de Ekoplaza Emmen goed is, en dat alles bij elkaar maakt de winter eigenlijk bijna even druk als de zomer.
Voor ons is dit een moment, om een derde ondernemer te zoeken, die ons bedrijf komt versterken. Meebouwen aan onze idealen: goede bd-landbouw en “grond is geen koopwaar”, maar ook nieuwe doelen vinden, zoals bv. het werken met paarden.
Op dit moment biedt dit werk voor ca 3 dagen in de week. Het kan een plek zijn voor een jonge ondernemer, om in het vak te groeien, of iemand, die zelf een klein bedrijf heeft, en daarnaast in de landbouw wil werken, de mogelijkheden zullen we dan samen onderzoeken. Interesse? Dan maken we een afspraak voor een gesprek.

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

Flyers

28 juni 2017

Wij hebben nog altijd mooie flyers.
Weet u mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten? Wij sturen u graag enkele flyers toe, om uit te delen.

flyers

Vakanties tijdig doorgeven

3 december 2014

Als u met vakantie gaat, geef dan eventuele afwezigheid minimaal een week van tevoren aan ons door.
Of doe een buur, vriend of kennis een plezier en schenk uw pakket gedurende de vakantie aan haar of hem.