Nieuws

Koningsdag

17-07-2024

Op Koningsdag is de boerderijwinkel gewoon geopend als op andere zaterdagen: van 9.00 uur tot 14.00 uur.

Hemelvaartsdag

17-04-2024

In verband met Hemelvaartsdag op 9 mei is de boerderijwinkel woensdag 8 mei geopend van 14.00 uur tot 18.00 uur

Ook leveren wij dan alle bestellingen één dag eerder.

U kunt ook het brood vooraf apart per email bestellen en dan uw verdere webwinkelbestelling gewoon in het weekend doen.

Zelfoogsten

13-03-2024

Per 1 mei kun je bij ons een abonnement voor Zelfoogst nemen.

Als Zelfoogst-abonnee kun je nu ook zelf oogsten, wat je dagelijks of wekelijks nodig hebt. Voor diegenen, die zelf geen eigen moestuin hebben, maar toch de voldoening van een eigen oogstmoment willen hebben.

Meer info…

Aardedans

21-02-2024

Hier nu wat meer informatie over de voorstelling op 15 juni bij ons op ’t Leeuweriksveld. Bijzonder, dat ons bedrijf dit jaar 20 jaar oud is, en de hele biologisch dynamische landbouw dit jaar 100 jaar bestaat. Mooi, om dat dan met een bijzondere voorstelling te kunnen vieren. De enthousiaste kunstenaars van De Dae zijn dit jaar op verschillende boerderijen te gast en komen dus bij ons op zaterdag 15 juni met een optreden om 14:30 op onze brink.

Daarvoor is ook de mogelijkheid om bij hun een workshop te volgen om 13 uur:
Maak je eigen aardedans.

De voorstelling is als een ontmoeting met moeder Aarde. Dit zeggen zij zelf:

“De aarde is een iemand. De aarde is een JIJ. DeDae bezocht de afgelopen tijd boeren en liet zich inspireren door hun ervaringen over gezond makende landbouw. Is de mens in staat om in een liefdevolle empathische verbinding met de aarde, de vegetatie, de dieren en onze medemens te leven? Wij geloven dat alles wat aandacht krijgt gaat groeien en dus stellen we de natuurlijke aarde, onze natuurlijke basis, in deze productie centraal. DeDae danst de verbinding met de aarde, de seizoenen, het weer, de bodem, de levens- en groeikrachten, het composteren en de regenworm!”

’t Leeuweriksveld zal zorgen voor de inwendige mens met hapjes en drankjes, de aarde vragen we om het passende weer 😊
Wees welkom op 15 juni as.

Hout

09-06-2021

Heeft u nog oud hout dat u kwijt wilt en dat geschikt is voor de kachel? We halen het graag bij u op. Laat het ons weten via info@leeuweriksveld.nl.

Afwezigheid, vakanties en stopzetten tijdig doorgeven

02-06-2021

*TIP* - Laat tijdens uw vakantie of afwezigheid een ander genieten van uw pakket. Geef wel even aan de betrokkene duidelijk door, welk pakket ze moeten afhalen.

Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door, per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig! Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als afmelding.

Periodieke overboeking: bij voorkeur per 4 weken

24-02-2021

Voor onze administratrice werkt het in de praktijk een stuk handiger als u uw periodieke overboeking waarmee u uw abonnement betaalt, per 4 weken doet en niet per maand. Wilt u hier nog eens naar kijken en het eventueel aanpassen?
Bij voorbaat dank!

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

©'t Leeuweriksveld Zandzoom 72 7814 VJ Emmen 0591-381445 info@leeuweriksveld.nl

Contact webmaster: martin.rhebergen@freedom.nl

HOME   Nieuws   Zelfoogsten   Abonnementen   Aanmelden   Afhaalpunten   Levergebied   Pakketbrieven   Recepten   Webwinkel en Bestellen   Contact   Openingstijden   Routebeschrijving   Links   Over ons   Geschiedenis   Oogsten koken en eten   Blauwe bessengaard   Foto's   …en leeuweriken   Site Map