Nieuws

't Leeuweriksveld bestaat dit jaar 20 jaar

01-05-2024

We hebben een aantal feestelijke momenten, waar we iedereen van harte voor uitnodigen, hieronder de Agenda voor 20 jaar ’t Leeuweriksveld, en ook: 100 jaar bd landbouw 😊


PINKSTERMARKT op 't Leeuweriksveld

Zaterdag 18 mei van 9 tot 14 uur

Gezellig terras met bio koffie/thee en lekkers, soep enz.
Verder is er een planten en zadenverkoop, een mogelijkheid tot het ruilen van zaden/plantjes, een kraam met zeewier en proeverij, een acupuncturist met zelfgemaakte thee, tincturen, stoelmassage, informatie over stichting Zaadgoed, stichting Mensen voor de Aarde etc.
Om 10 en 12 uur is er een korte rondleiding over de boerderij en mogelijkheid om kennis te maken het zelf oogsten. Op deze dag voor de zelf geoogste groentes: 25 % korting op de winkelprijs.
Om 11 uur een wildplukwandeling met Linda en om 13 uur rondleiding in de bessengaard door Ton.
Kinderen kunnen ook nog stoeptekenen of trampoline springen!
Van harte welkom!
Voor meer info: Linda 06-15330589 debruijn.linda29@gmail.com


BD- dineren: eten en rondleiding

Zaterdag 11 mei en zaterdag 19 oktober op ’t Leeuweriksveld

De “Feesteditie van Eten wat de pot schaft” met 16 uur rondleiding over de boerderij en 18 uur eten. € 29,50 per persoon. Aanmelding, info en diëetwensen bij Alberta Rollema, 06-19199934 of info@oogstenkokeneneten.nl
Op 11 mei met een klein muzikaal toetje.


Aardedans

aardedans

Optreden van de dans- en euritmiegroep DeDae

Zaterdag 15 juni om 14:30 op onze brink.

De aarde is een iemand. De aarde is een JIJ. 'Aardedans' is een interdisciplinaire voorstelling over het thema ‘Aarde’. Via dans, live-muziek (cello en percussie), zang, rap en poëzie laat DeDae zien en horen dat de aarde iets prachtigs is, waar je respectvol en met liefde mee om moet gaan. Laat je meevoeren door de adembenemende choreografieën en ervaar deze 'Aardedans'!
Daarvóór is ook de mogelijkheid om bij hun een workshop te volgen: om 13 uur: Maak je eigen aardedans. Hiervoor graag aanmelden bij ons. info@leeuweriksveld.nl 0591-381445
’t Leeuweriksveld zal zorgen voor de inwendige mens met hapjes en drankjes, de aarde vragen we om het passende weer.


TUIN-Festival op de brink

Op zaterdag 14 september willen een aantal bewoners van onze plek een mooie kunstzinnige dag organiseren, noteer deze dag alvast in je agenda. Met life muziek, kunst, lekker eten, rondleiding over het land.


Zelf oogsten

Vanaf heden kunt u zich aanmelden bij ons! Ook zonder eigen moestuin oogsten wat het seizoen bied, dat kan vanaf 1 mei bij ons, een mooie beleving! Kom zelf ervaren dmv. een proefmaand en teken dan voor een heel seizoen. Voor meer informatie: vraag een flyer op, of kijk bij Zelfoogsten.

Hout

09-06-2021

Heeft u nog oud hout dat u kwijt wilt en dat geschikt is voor de kachel? We halen het graag bij u op. Laat het ons weten via info@leeuweriksveld.nl.

Afwezigheid, vakanties en stopzetten tijdig doorgeven

02-06-2021

*TIP* - Laat tijdens uw vakantie of afwezigheid een ander genieten van uw pakket. Geef wel even aan de betrokkene duidelijk door, welk pakket ze moeten afhalen.

Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door, per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig! Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als afmelding.

Periodieke overboeking: bij voorkeur per 4 weken

24-02-2021

Voor onze administratrice werkt het in de praktijk een stuk handiger als u uw periodieke overboeking waarmee u uw abonnement betaalt, per 4 weken doet en niet per maand. Wilt u hier nog eens naar kijken en het eventueel aanpassen?
Bij voorbaat dank!

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

©'t Leeuweriksveld Zandzoom 72 7814 VJ Emmen 0591-381445 info@leeuweriksveld.nl

Contact webmaster: martin.rhebergen@freedom.nl

HOME   Nieuws   Zelfoogsten   Abonnementen   Aanmelden   Afhaalpunten   Levergebied   Pakketbrieven   Recepten   Webwinkel en Bestellen   Contact   Openingstijden   Routebeschrijving   Links   Over ons   Geschiedenis   Oogsten koken en eten   Blauwe bessengaard   Foto's   …en leeuweriken   Site Map