Nieuws

Michaëlsfeest en preparaten

06-09-2023

In het weekend van 29 sept tot 1 okt hebben we een groep jonge mensen te gast, die bij ons het Michaëlsfeest vieren.
Op zondag 1 okt. wordt onze jaarlijkse preparatendag onderdeel van dit feest. U kunt zoals gebruikelijk hieraan meedoen, zondag vanaf 9:30 of 10 uur (precieze tijd volgt nog). We zullen samen een aantal biologisch dynamische preparaten maken, iets vertellen over de achtergrond ervan en wat waarnemingsoefeningen doen.
Graag bij ons aanmelden, als je mee wilt doen.

Aankondiging Bijzondere markt

30-08-2023

’t Leeuweriksveld organiseert in samenwerking met Ad Broere een bijzondere markt, vóór en door ondernemers. De nadruk ligt op deze dag op ontmoeting en op kijken wat we elkaar te bieden hebben.
Om te kunnen leven op aarde hebben we elkaar nodig, iedereen creëert waardes, (voor elkaar). In het algemeen denken we, dat we vooral eerst een zak geld nodig hebben om te kunnen leven, maar deze is in feite niks waard, als er geen waardes zijn om te verkrijgen. “Laat je geld voor je werken” en “geld met geld verdienen” zijn daar voorbeelden van, met alle scheefgroei vandien. Zo’n markt is een mooie oefening, om (denk)gewoontes te veranderen.
Op 6 september is er een informatieavond ter voorbereiding op ’t Leeuweriksveld. Inloop 19 uur, begin 19:30u. Aanmelding gewenst: info@leeuweriksveld.nl

Hout

09-06-2021

Heeft u nog oud hout dat u kwijt wilt en dat geschikt is voor de kachel? We halen het graag bij u op. Laat het ons weten via info@leeuweriksveld.nl.

Afwezigheid, vakanties en stopzetten tijdig doorgeven

02-06-2021

*TIP* - Laat tijdens uw vakantie of afwezigheid een ander genieten van uw pakket. Geef wel even aan de betrokkene duidelijk door, welk pakket ze moeten afhalen.

Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door, per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig! Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als afmelding.

Periodieke overboeking: bij voorkeur per 4 weken

24-02-2021

Voor onze administratrice werkt het in de praktijk een stuk handiger als u uw periodieke overboeking waarmee u uw abonnement betaalt, per 4 weken doet en niet per maand. Wilt u hier nog eens naar kijken en het eventueel aanpassen?
Bij voorbaat dank!

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

©'t Leeuweriksveld Zandzoom 72 7814 VJ Emmen 0591-381445 info@leeuweriksveld.nl

Contact webmaster: martin.rhebergen@freedom.nl

HOME   Webwinkel en Bestellen   Abonnementen   Aanmelden   Afhaalpunten   Levergebied   Pakketbrieven   Recepten   Nieuws   Contact   Openingstijden   Routebeschrijving   Links   Over ons   Oogsten koken en eten   Blauwe bessengaard   Foto's   …en leeuweriken   Site Map