Nieuws

Bonte avond op 't Leeuweriksveld

22-05-2022

Bonte avond met kleinkunst op vrijdag 10 juni 19:30u. Met Leeuwericken koorzang, gedichten, verhaal, dans, percussie, tentoonstelling en lekkers. Wees welkom. Waar: Zandzoom 72 7814 VJ Emmen. Entree: vrijwillige bijdrage

Hemelvaartsdag

11-05-2022

In verband met Hemelvaartsdag leveren wij in week 21 alle pakketten één dag eerder dan normaal.

Zomerseminar

04-05-2022

Vrijdag 15-07 t/m zondag 17-07. Een weekendseminar met filosofie en een kijk op de actuele situatie in de wereld, omlijst met zang en dans en buitenwerk. Met Heidjer Reetz en Wouter Kamphuis. Met stevig denkwerk vanuit het hart de diepte in (om het in een notendop te omschrijven).

Preparatenwerk

20-04-2022

Elke tweede zaterdag van de maand om 7 uur 's ochtends roeren we kiezelpreparaat en brengen het uit over de gewassen die op dat moment bezig zijn hun oogstbare delen te vormen. De eerstvolgende keer is op 14 mei. Graag aanmelden als je mee wilt doen.

Onkruidwieders gezocht

05-04-2022

Vanaf half mei is er volop wiedwerk op 't Leeuweriksveld. Een leuk en gezond bijbaantje voor scholieren. Heb je interesse, neem dan contact op met Wouter.

Het huis van Saskia — Hoeve Rosmerta in Zwartemeer — Crowdfundingsactie

19-12-2021

Stichting Mensen voor de Aarde heeft een erfenis gekregen: het huis en erf van Saskia. Een ontzettend mooi gebaar, waar de stichting graag werk van wil maken. Dit kunnen wij niet alleen en iedereen die mee wil doen om de laatste wens van Saskia te vervullen, kan hier een steentje bijdragen door mee te financieren.
Lijkt je dat wat? Doe dan mee aan de crowdfunding voor Het Huis van Saskia. Dat kan door middel van een donatie aan Stichting Mensen voor de Aarde of een lening. Voor een donatie hebben we de mogelijkheid van een ANBI route, daardoor zijn de giften vrij van belasting! Geef je bijdrage op:
NL 90 INGB 0003 8383 39
t.n.v. Stg. Sociale Driegeleding
o.v.v. Het Huis van Saskia.

(Als u een schenking doet, wilt u dan uw e-mailadres aan ons doorgeven? Dan kunnen we u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen van het project.)

Stichting Mensen voor de Aarde moet € 125.000,- ophalen om de lasten te dekken. Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons via
info@mensenvoordeaarde.nl
of info@leeuweriksveld.nl
of 0591-381445.

→ → → Lees meer over de aanleiding en de geschiedenis

Hout

09-06-2021

Heeft u nog oud hout dat u kwijt wilt en dat geschikt is voor de kachel? Ernstjan en Jonathan halen het graag bij u op. Laat het ons weten via info@leeuweriksveld.nl.

Afwezigheid, vakanties en stopzetten tijdig doorgeven

02-06-2021

*TIP* - Laat tijdens uw vakantie of afwezigheid een ander genieten van uw pakket. Geef wel even aan de betrokkene duidelijk door, welk pakket ze moeten afhalen.

Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door, per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig! Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als afmelding.

Periodieke overboeking: bij voorkeur per 4 weken

24-02-2021

Voor onze administratrice werkt het in de praktijk een stuk handiger als u uw periodieke overboeking waarmee u uw abonnement betaalt, per 4 weken doet en niet per maand. Wilt u hier nog eens naar kijken en het eventueel aanpassen?
Bij voorbaat dank!

Geen nieuwe thuisbezorgingen

22-10-2020

Op dit moment is onze webwinkel overbelast en kunnen wij geen nieuwe thuisbezorgingen aannemen. U kunt wél bij ons een groente-, fruit- of aardappelabonnement nemen, wat u op één van onze afhaalpunten op kunt halen.
Ook kunt u op vier dagen in de week in onze boerderijwinkel boodschappen doen: maandagmiddag, donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag. We hebben verder de mogelijkheid om een bestelling op één van onze afhaalpunten te bezorgen, maar ook daar zitten we aardig vol. Neem eerst contact met ons op, als u deze optie overweegt.

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

Flyers

28 juni 2017

Wij hebben nog altijd mooie flyers.
Weet u mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten? Wij sturen u graag enkele flyers toe, om uit te delen.

flyers