Nieuws

Foto's van Kathinka's Kippenkar

19-07-2021


Kijk hier naar de foto's van Kathinka's Kippenkar.

Appelpers let op: datum gewijzigd

14-07-2021

En de mensen van de Appelpers willen weer bij ons langskomen op 25 september zaterdag 9 oktober. Ook op deze dag is de boerderij open voor iedereen. Je kunt je eigen appels laten persen tot heerlijk sap en is er ook de mogelijkheid om zelf te oogsten.
Er is nog plek om uw appels te laten persen. Meld u aan via: anneke@andri.nl of bel: 0524-550715.

Verder belooft het weer een hele mooie dag te worden met kraampjes, mensen die kleine workshops aanbieden, en natuurlijk kan ook zelf geoogst worden op het land. Noteer de datum alvast in je agenda.

Hout

09-06-2021

Heeft u nog oud hout dat u kwijt wilt en dat geschikt is voor de kachel? Ernstjan en Jonathan (twee van de 'nieuwe bewoners' op 't Leeuweriksveld) halen het graag bij u op. Laat het ons weten via info@leeuweriksveld.nl.

Afwezigheid, vakanties en stopzetten tijdig doorgeven

02-06-2021

*TIP* - Laat tijdens uw vakantie of afwezigheid een ander genieten van uw pakket. Geef wel even aan de betrokkene duidelijk door, welk pakket ze moeten afhalen.

Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door, per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig! Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als afmelding.

Pauze

mei 2021

kippen

Kiezelpreparaat

2021

Kiezelpreparaat: elke laatste zaterdag van de maand.
Geïnteresseerden kunnen na aanmelding deelnemen, aantal plaatsen beperkt, we beginnen om 7 uur 's ochtends.

Periodieke overboeking: bij voorkeur per 4 weken

24-02-2021

Voor onze administratrice werkt het in de praktijk een stuk handiger als u uw periodieke overboeking waarmee u uw abonnement betaalt, per 4 weken doet en niet per maand. Wilt u hier nog eens naar kijken en het eventueel aanpassen?
Bij voorbaat dank!

Geen nieuwe thuisbezorgingen

22-10-2020

Op dit moment is onze webwinkel overbelast en kunnen wij geen nieuwe thuisbezorgingen aannemen. U kunt wél bij ons een groente-, fruit- of aardappelabonnement nemen, wat u op één van onze afhaalpunten op kunt halen.
Ook kunt u op vier dagen in de week in onze boerderijwinkel boodschappen doen: maandagmiddag, donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag. We hebben verder de mogelijkheid om een bestelling op één van onze afhaalpunten te bezorgen, maar ook daar zitten we aardig vol. Neem eerst contact met ons op, als u deze optie overweegt.

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

Flyers

28 juni 2017

Wij hebben nog altijd mooie flyers.
Weet u mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten? Wij sturen u graag enkele flyers toe, om uit te delen.

flyers