Nieuws

hemelvaart Hemelvaart en pinksteren Pinksteren

05-05-2023

• In verband met Hemelvaartsdag op 18 mei bezorgen we alle pakketten en bestellingen één dag eerder dan normaal. De woensdag-paketten worden op dinsdag 16 mei geleverd, de donderdag-pakketten op woensdag 17 mei.
In verband hiermee moet uw broodbestelling voor die week uiterlijk vrijdag 12 mei bij ons binnen zijn. U kunt ook het brood per mail bestellen en dan uw verdere webwinkelbestelling in het weekend doen.

• De boerderijwinkel is op Hemelvaartsdag gesloten. Daarom extra openingstijd op woensdag 17 mei, van 14.00 tot 18.00 uur.

• In verband met Pinksteren moeten wij uw broodbestelling uiterlijk vrijdag 26 mei binnen hebben. U kunt ook het brood per mail bestellen en dan uw verdere webwinkelbestelling in het weekend doen.

• Op Pinkstermaandag is de boerderijwinkel gesloten.

Het kiezelpreparaat

26-04-2023

Het kiezelpreparaat roeren en spuiten we dit jaar elke eerste vrijdag van de maand. Dus op 5/5, 2/6, 7/7, 4/8 en 1/9 telkens om 7u ’s ochtends.
Meld je aan als je (een keer) mee wilt doen!

Seminar 14-16 juli

23-04-2023

Het negende seminar met Heidjer Reetz in de reeks Sociaal denken, voelen en willen op b.d.boerderij 't Leeuweriksveld staat gepland voor het weekend van 14 t/m 16 juli a.s.
Het onderwerp is, net als in het seminar van afgelopen januari, geld.
Dit seminar kan onafhankelijk van de vorige gevolgd worden.
De volledige aankondiging volgt binnenkort, maar houd de datum vast vrij!

Winterzomertijd

19-04-2023

tijdM.i.v. 26 april (week 17) zetten we alle pakketten van de woensdagrit één uur later neer op de afhaalpunten.
Dat is omdat we steeds meer last hebben van de zomertijd. We willen daarom onze eigen werktijden zoveel mogelijk het hele jaar door constant houden.
• Op donderdagen blijven de tijden gehandhaafd die u gewend bent.
• Als eind oktober de wintertijd weer ingaat, bezorgen wij woensdags weer een uur vroeger.
• De winkelopeningstijden blijven zoals u nu gewend bent, dus wel conform de klokverzetting.

Zomermuziekweek

25-03-2023

Van 6 t/m 12 augustus op 't Leeuweriksveld. meer info

Hout

09-06-2021

Heeft u nog oud hout dat u kwijt wilt en dat geschikt is voor de kachel? We halen het graag bij u op. Laat het ons weten via info@leeuweriksveld.nl.

Afwezigheid, vakanties en stopzetten tijdig doorgeven

02-06-2021

*TIP* - Laat tijdens uw vakantie of afwezigheid een ander genieten van uw pakket. Geef wel even aan de betrokkene duidelijk door, welk pakket ze moeten afhalen.

Tijdelijk geen pakket? Geef dit dan vóór het weekend aan ons door, per e-mail of telefonisch. Op een melding per e-mail ontvangt u van ons altijd binnen een week een bevestiging. Als u geen bevestiging ontvangen heeft, is uw afmelding niet geldig! Een opmerking bij een bankoverschrijving geldt niet als afmelding.

Periodieke overboeking: bij voorkeur per 4 weken

24-02-2021

Voor onze administratrice werkt het in de praktijk een stuk handiger als u uw periodieke overboeking waarmee u uw abonnement betaalt, per 4 weken doet en niet per maand. Wilt u hier nog eens naar kijken en het eventueel aanpassen?
Bij voorbaat dank!

Antroposofische bibliotheek

17-10-2018

Op de zolder van onze schuur hebben we een antroposofische bibliotheek ingericht. De boeken zijn afkomstig uit een erfenis van een goede vriendin, die een rijke verzameling bezat. Iedere geïnteresseerde kan kosteloos lid worden. De bibliotheek kan bezocht worden op normale werktijden. Wees welkom!

©'t Leeuweriksveld Zandzoom 72 7814 VJ Emmen 0591-381445 info@leeuweriksveld.nl

Contact webmaster: martin.rhebergen@freedom.nl

HOME   Webwinkel en Bestellen   Abonnementen   Aanmelden   Afhaalpunten   Levergebied   Pakketbrieven   Recepten   Nieuws   Contact   Openingstijden   Routebeschrijving   Links   Over ons   Oogsten koken en eten   Blauwe bessengaard   Foto's   …en leeuweriken   Site Map